Witam
Miło mi zawitać na wasze piękne forum. Jestem uzależniony od 2.5 roku, najpierw uzależnienie moje przejawiało się robieniem kolorowych zdjęć Zenithem 12XP, we wrześniu ubiegłego roku zakupiłem cyfrowego Pentaxa k100D- wybaczcie czasami można zbłądzić(choć marce jestem wierny bo mogę tego samego obiektywu używać do cyfry i analoga). Ale już po kilku miesiącach wróciłem tym razem do Fieda 3 i Starta 66S, zrobiłem sobie ciemnię, zakupiłem Pentaxa k1000 i tak mi już zostało:D Mam nadzieję że wzruszyła was moja historia i przyjmiecie mnie w swoim gronie
Pozdrawiam i witam
Jasiek Matacz
Heh właśnie go wyjmuje z plecaka, miły aparat. Muszę niestety zaczekać z wywoływaniem filmów z niego i Pentaxa k1000, mimo że już kilka się zgromadziło. Niestety przeszedłem z W 17 FOMy na AGFe R09 i nie wiem jeszcze jak jej użyć, niebawem będę musiał prosić was o pomoc w tej sprawie bo już kilka filmów czeka.
Serdecznie dziękuję za przyjecie, i życzę wszystkiego najlepszego z okazji świąt.
Pozdrawiam
Jasiek Matacz
Ostatnio zmieniony 17 lis 2010, 15:48 przez Jasiek Matacz, łącznie zmieniany 1 raz.
Pentax K1000 to też bardzo fajny sprzęcik Miałem go kiedyś, ale z uszkodzonym światłomierzem. Niestety go sprzedałem, a dzisiaj tak sobie myślę, że to na pewno była wina zerwanego kabelka w komorze baterii...