Powitać Waszmoście!

Czyli Korex po godzinach w ciemni ;)

Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski

Jasiek Matacz
-#

Powitać Waszmoście!

Post autor: Jasiek Matacz »

Witam :-)
Miło mi zawitać na wasze piękne forum. Jestem uzależniony od 2.5 roku, najpierw uzależnienie moje przejawiało się robieniem kolorowych zdjęć Zenithem 12XP, we wrześniu ubiegłego roku zakupiłem cyfrowego Pentaxa k100D- wybaczcie czasami można zbłądzić(choć marce jestem wierny bo mogę tego samego obiektywu używać do cyfry i analoga). Ale już po kilku miesiącach wróciłem tym razem do Fieda 3 i Starta 66S, zrobiłem sobie ciemnię, zakupiłem Pentaxa k1000 i tak mi już zostało:D Mam nadzieję że wzruszyła was moja historia i przyjmiecie mnie w swoim gronie :lol:
Pozdrawiam i witam :-)
Jasiek Matacz
Awatar użytkownika
suchar
-#
Kontakt:

Post autor: suchar »

Witaj :)
Jasiek Matacz
-#

Post autor: Jasiek Matacz »

Serdecznie dziękuję za przyjecie do grona ;-)
weesee pisze:...
Jasiek Matacz pisze:Starta 66S
...
Heh właśnie go wyjmuje z plecaka, miły aparat. Muszę niestety zaczekać z wywoływaniem filmów z niego i Pentaxa k1000, mimo że już kilka się zgromadziło. Niestety przeszedłem z W 17 FOMy na AGFe R09 i nie wiem jeszcze jak jej użyć, niebawem będę musiał prosić was o pomoc w tej sprawie bo już kilka filmów czeka.
Serdecznie dziękuję za przyjecie, i życzę wszystkiego najlepszego z okazji świąt.
Pozdrawiam
Jasiek Matacz
Ostatnio zmieniony 17 lis 2010, 15:48 przez Jasiek Matacz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
morotegari
-#

Post autor: morotegari »

Pentax K1000 to też bardzo fajny sprzęcik :-) Miałem go kiedyś, ale z uszkodzonym światłomierzem. Niestety go sprzedałem, a dzisiaj tak sobie myślę, że to na pewno była wina zerwanego kabelka w komorze baterii...
Awatar użytkownika
Coil
-#

Post autor: Coil »

Powitać!
A byłeś może wśród uczestników warszatów fotograficznych organizowanych w Staszowie przez FARMĘ właśnie jakoś taki czas temu?
ODPOWIEDZ