Powiększalnik na miarę XXI wieku

Czyli Korex po godzinach w ciemni ;)

Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski

Awatar użytkownika
rbit9n
-# jr admin
Kontakt:

Post autor: rbit9n »

autodafe pisze:Psa wystarczy ułożyć i nie będzie sikał po bramach. Na islamofobię nie dam się złapać - żyjcie sobie wszyscy jak żyjecie, róbcie dzieci z chrześcijankami w waszych ksenofobicznych domach, niech wasze krzywo poukładane burki czy szariki szczają po mieście, mnie nic do tego, mogę to najwyżej ocenić.
radzę poczytać Koran.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore

zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Awatar użytkownika
rbit9n
-# jr admin
Kontakt:

Post autor: rbit9n »

ja nie czerpię wiedzy z mediów, po prostu przeczytałem Koran.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore

zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Awatar użytkownika
J.A.
-#

Post autor: J.A. »

autodafe pisze:nie ze zmanipulowanym przez media islamofobem/ksenofobem-moderatorem
Po pierwsze bez epitetów propagowanych właśnie przez media. W Egipcie to pewnie buddyści chcieli zakazać praktykowania innych wyznań. Otwórz oczy.

Ortodoksyjny Islam zakazuje nie tylko picia alkoholu, zakazuje także tworzenia obrazów przedstawiających ludzi. Pewna ważna dziedzina fotografii jest przestępstwem. Żeby było On Topic.
To ja już wolę ortodoksyjne Chrześcijaństwo.
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
dadan_mafak
-#
Kontakt:

Post autor: dadan_mafak »

autodafe pisze:Na tematy religijne dyskutował nie będę, nie ze zmanipulowanym przez media islamofobem/ksenofobem-moderatorem i nie na forum hobbystycznym, fotograficznym. Oftopiczenie-oftopiczeniem, a na Twoje uwagi o psach znalazłby się paragraf, radzę pozamiatać.
ot, wyżyny niezależności światopoglądowej.

akurat zdjęć też "im" nie można robić więc ciesz się, że ich tak niewiele w okolicy.
nie jestem islamofobem, jestem przeciwnikiem islamu, nie ze względu na uprzedzenia czy świadomość wyższej rasy. ze względu na ich czyny i historię, ze względu na to co robią teraz. część miałem przyjemność sprawdzić doświadczalnie - mieszkając na islamskim osiedlu przez trzy lata...i to w kraju w którym dbają o nich bardziej niż o swoich (Denmark)

nie chcę żeby tak było w Polsce...bardzo tego nie chcę...

od samego początku, wszędzie (WSZĘDZIE) gdzie tylko mogą wyrzynają innowierców i ateistów. jest to tylko i wyłącznie uzależnione od ich siły - czyli ilości w danym regionie...
a ich traktowanie kobiet jest wypaczeniem człowieczeństwa.
ODPOWIEDZ