Przekazywanka buciorowa
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
- figureliusz
- -#
Pozostawię w takim razie jeszcze 2 pytania otwarte:
1. flaga czy nie (chyba nie, skoro są takie głosy i moja wizja na tym nie ucierpi
2. 3 czy 4 zdjęcia? przy 4 jest minimalnie większy koszt bo film wychodzi na 3 osoby a nie na 4, ale wtedy mamy 3 zdjęcia z sensem (i z buciorem) i jedno z przekazywaczem. W opcji economic - 3 zdjęcia (4 osoby na film) mamy tylko 2 zdjęcia z sensem :) jeśli pozostaje opcja fotografowania przekazywacza
1. flaga czy nie (chyba nie, skoro są takie głosy i moja wizja na tym nie ucierpi

2. 3 czy 4 zdjęcia? przy 4 jest minimalnie większy koszt bo film wychodzi na 3 osoby a nie na 4, ale wtedy mamy 3 zdjęcia z sensem (i z buciorem) i jedno z przekazywaczem. W opcji economic - 3 zdjęcia (4 osoby na film) mamy tylko 2 zdjęcia z sensem :) jeśli pozostaje opcja fotografowania przekazywacza
ja byłem na "urlopie" trzydniowym. mam usprawiedliwienie od lekarza.figureliusz pisze:Jak wszędzie milcząca większość... milczy :/
"You smell that? Do you smell that? Phenidone, son. Nothing else in the world smells like that. I love the smell of phenidone in the morning."
Lieutenant Colonel William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Lieutenant Colonel William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
- figureliusz
- -#
Lewy but wojskowy, typ zwany popularnie bundeswera, kolor czarny, zakurzony i wymięty, ale nie śmierdzący. Rozmiar chyba 42, sznurówka sztuk raz - cała.
Gdyby był drugi do pary to długo jeszcze nadawałyby się do chodzenia.
Ciekawa jest historia, jak but to nas trafił:
Na jakiejś kretyńskiej konferencji prasowej czy innym spotkaniu organizowanym przez jakiś przekreatywny dział marketingu, taki but był wręczany w paczce promocyjnej obecnym redaktorom różnych pism.
Od tej pory but stał sobie w redakcji, aż do teraz...
Teraz stoi pod moim biurkiem :)
Lewy but wojskowy, typ zwany popularnie bundeswera, kolor czarny, zakurzony i wymięty, ale nie śmierdzący. Rozmiar chyba 42, sznurówka sztuk raz - cała.
Gdyby był drugi do pary to długo jeszcze nadawałyby się do chodzenia.
Ciekawa jest historia, jak but to nas trafił:
Na jakiejś kretyńskiej konferencji prasowej czy innym spotkaniu organizowanym przez jakiś przekreatywny dział marketingu, taki but był wręczany w paczce promocyjnej obecnym redaktorom różnych pism.
Od tej pory but stał sobie w redakcji, aż do teraz...
Teraz stoi pod moim biurkiem :)
- figureliusz
- -#
Nagłówek bloga będzie wyglądał mniej więcej tak:

Obrazki tymczasowo zapożyczyłem sobie z aGencji, głową z butem zajmę się sam, ale jeśli ktoś byłby tak miły i udostępnił mi albo dał linka do obrazka drogi wijącej się w dal aż do horyzontu w układzie poziomym - będę niezwykle wdzięczny i umieszczę w dziale podziękowań
Chciałbym mieć obrazek zdobyty legalnie
Jak na razie blog wygląda tak:
Blog Buciora
Matówka doszła, więc wymienić, spakować i możemy zaczynać
F.
Nagłówek bloga będzie wyglądał mniej więcej tak:

Obrazki tymczasowo zapożyczyłem sobie z aGencji, głową z butem zajmę się sam, ale jeśli ktoś byłby tak miły i udostępnił mi albo dał linka do obrazka drogi wijącej się w dal aż do horyzontu w układzie poziomym - będę niezwykle wdzięczny i umieszczę w dziale podziękowań

Chciałbym mieć obrazek zdobyty legalnie

Jak na razie blog wygląda tak:
Blog Buciora
Matówka doszła, więc wymienić, spakować i możemy zaczynać
F.
- figureliusz
- -#
Wakacje to nie najlepszy moment na rozwijanie takich akcji, ale jednak, w końcu, już dziś (albo najdalej jutro) aparat trafia do Jerzy'ego i ruszamy :)
Zapraszam na www.dzikakaczka.pl/bucior, gdzie będę zamieszczać relację z podróży Buciora.
Kto będzie następny? Nie mam pojęcia
Umawiajcie się z Jerzy'm
F
Zapraszam na www.dzikakaczka.pl/bucior, gdzie będę zamieszczać relację z podróży Buciora.
Kto będzie następny? Nie mam pojęcia

F
Ostatnio zmieniony 04 sie 2010, 22:19 przez figureliusz, łącznie zmieniany 1 raz.
- figureliusz
- -#
- -#
- -#