Wasze opinie o nowej odsłonie serwisu - czego jest za dużo, czego za mało, co chcielibyście tu znaleźć - to będzie dla nas wskazówka w jaką stronę powinniśmy się rozwijać.
niestety jeszcze nie wysłał, bo nie miał jak sprawdzić czy przyjmują listy do US of A.
aha, robimy wymianę z terminem do końca czerwca?
"You smell that? Do you smell that? Phenidone, son. Nothing else in the world smells like that. I love the smell of phenidone in the morning."
Lieutenant Colonel William "Bill" Kilgore
"You smell that? Do you smell that? Phenidone, son. Nothing else in the world smells like that. I love the smell of phenidone in the morning."
czy ktoś jeszcze nie dostał powiększenia? oczywiście prócz Mariusza, o którym wiem z pierwszej reki.
To była moja ostatnia wymiana.Że nie dostałem to kolega się usprawiedliwił.Natomiast nie dostałem odpowiedzi czy zdjęcia doszły ,pewnie się nie podobały -nie muszą ale grzecznie było by chociaż poinformować o fakcie.
4Rider pisze:Ach nie przejmuj się - frustrtatow teraz wszędzie pełno - nawet dziś jeden przepracowany właściciel żabki - to takie sklepy w kraju -
Latwo Ci powiedziec .
To pewnie jakieś nieporozumienie - zwykle tak jest.
Ale w zabce było inaczej - stoję sobie w progu i pytam kolesia za lada - ze 2 metry od progu - : ile osób może być w sklepie i czy mogę wejść - wiesz są limity tutaj - a on mi na to żebym sobie na drzwiach przeczytał - fajny burak interes prowadzi
Ej ludziska tera wilki. Ale nie przejmuj sie mnie oststnio pan z przed drzwi ruskiego sklepu tez niewybrednie przegonil zaniemanie maski na twarzy. Nie obylo sie bez epitetow. Obustronnie.
Ta z tymi maskami to są plotki w ogóle że w Kraju to do wymyslenia szczepionki mamy je nosić - strach się bać - jadę na wakacje do Rosji - tyle że się pewnie nie da