Prawdopodobnie jakiś metaakrylan, polecam jakąś żadką żywicę epoksydową. LH 288 powinna być akurat.
"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi."
Terry Pratchett – Maskarada
Imperitus pisze: ↑01 mar 2020, 07:24
Prawdopodobnie jakiś metaakrylan, polecam jakąś żadką żywicę epoksydową. LH 288 powinna być akurat.
I chyba plus jakaś cienka łatka?
... porque las tribus condenadas a cien años de soledad ya no tienen una segunda oportunidad en la tierra.
galería -> https://www.flickr.com/photos/4rider<- fsociety -> yelp 2000 -> ∞ homo homini lupus est
4Rider, jeżeli nie będzie znacznie obciążony to nie trzeba, można trochę nadlać spoinę. Chyba nie doceniasz wytrzymałości żywic
"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi."
skiper75 pisze: ↑29 lut 2020, 23:14
Pynklo a chcialbym to skleic jakos trwale.
Coś w tym stylu: POLYKEN 345SW Taśma aluminiowa z klejem akrylowym 48mm x 55m W US bez trudu znajdziesz stosowną taśmę naprawczą, najlepiej w sklepie dopytać. Ładnie nie będzie, ale da radę
Imperitus pisze: ↑01 mar 2020, 08:50
Chyba nie doceniasz wytrzymałości żywic
Kompletnie nie mam o tym pojęcia i tu zdaję się na Ciebie
... porque las tribus condenadas a cien años de soledad ya no tienen una segunda oportunidad en la tierra.
galería -> https://www.flickr.com/photos/4rider<- fsociety -> yelp 2000 -> ∞ homo homini lupus est
Ja to z zywic tylko takie lodkowe znam. Myslalem zeby wziac taki paseczek naprawczy wlokna szklanego i potraktowac to zywica. Ladnie byc nie musi to ma robic. Robi jak cieknie ale straty w wodzie sa
skiper75,
Żywica którą Ci podałem to właśnie taka okrętowa, mam ją już sprawdzoną. Żywice światłoutwardzalne też są świetne
skiper75, w sklepach z zaopatrzeniem jubilerskim można kupić idealnie przezroczyste żywice utwardzane UV. Nie trzeba mieszać utwardzacza, bardzo łatwo wykonać precyzyjnym aplikatorem "czystą" robotę. Bez smrodu i długiego czasu utwardzania.
Imperitus pisze:skiper75, w sklepach z zaopatrzeniem jubilerskim można kupić idealnie przezroczyste żywice utwardzane UV. Nie trzeba mieszać utwardzacza, bardzo łatwo wykonać precyzyjnym aplikatorem "czystą" robotę. Bez smrodu i długiego czasu utwardzania.
Sklep jubilerski to mi sie kojarzy z czyszczeniem karty do spodu omijam szerokim lukiem . A tak powaznie to myjka nie jest jakims sprzetem ktory ma wygladac. Kupilem okazyjnie przyszlo zepsute oddali kase powiedzieli zebym se zostawil szrot. Poklei sie i bedzie banglac.
Jak tak to wystarczy Distal. Tylko odtłuść pęknięcia wewnątrz delikatnie acetonem
skiper75, jest do dostania w praktycznie każdym sklepie gospodarczo- technicznym. Nie rozumiem z czego się śmiejesz, bywało nieraz że łatwiej było mi go kupić niż Poxipol
Imperitus pisze:skiper75, jest do dostania w praktycznie każdym sklepie gospodarczo- technicznym. Nie rozumiem z czego się śmiejesz, bywało nieraz że łatwiej było mi go kupić niż Poxipol
Bo najblizszego sklepu godpodarczego mam kawal drogi?
I nie smieje sie. Dzieki za podpowiedzi a podsmiechuje sie zyczliwie