OM / EOS
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
OM / EOS
Pytanie w związku z wielkim moim dylematem. Muszę zostawić sobie tylko jeden system, Mam Eos 5 i om 2n. Obydwa mi bardzo pasują, ale padło na EOS-a (chociaż jeszcze nie na 100%). Chcę jednak zostawić sobie dwa obiektywy zuiko. Jak sprawują się przejściówki Eos/Om, którą kupić - z potwierdzeniem ostrości czy bez i czy w ogóle ostrzą na nieskończoność. Niech odezwą się posiadacze takowych i powiedzą jakie mają, gdzie kupili i jak się sprawują.
Zuiko bez problemu uzyjesz z Canon, najlepsze moim zdanie przejsciowki mozna dostac od big-is z Chin. Kupowalem od Su kilka razy, zawsze blyskawiczna dostawa, i w jednym przypadku gdy zaczal mi nawalac adapter dostalem EMS-em chip do wymiany wraz z klejem i instrukcja jak wybrac prawidlowe miejsce dla przyklejenia chip'a - gratis.
Najwygodniejsze sa adaptery z potwierdzeniem ostrosci, dobrej jakosci adapter zapewni ostrzenie na nieskonczonosc
Najwygodniejsze sa adaptery z potwierdzeniem ostrosci, dobrej jakosci adapter zapewni ostrzenie na nieskonczonosc
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2011, 20:58 przez trumil9, łącznie zmieniany 1 raz.