Codzi mi o pisanie własnych, często cenniejszych wskazówek, niż książkowe

Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
Długo mnie tu nie było ale myślę, że to poroniony pomysłHelios pisze:Może otworzymy dział w którym użytkownicy dzielili sie wiadomościami na temat fotografowanych motywów, np. fotografia bocianów, fotografia podczas trudnych warunków pogodowych..
Ale przecież jest "fotografowanie-porady", swego czasu był tam np. wątek nt. fotografowania w czasie burzy. Tak więc moim zdaniem nie ma sensu dublować działu.Helios pisze:Może otworzymy dział w którym użytkownicy dzielili sie wiadomościami na temat fotografowanych motywów, np. fotografia bocianów, fotografia podczas trudnych warunków pogodowych..
A óbywatel i tówarzysz Ku6i jest przeciw. Dlaczego? Bo problem E-6 pojawił się do tej pory może w 7 wątkach, tak więc zainteresownaie nie jest porażające, choć rzeczywiście, ostatnimi czasy zainteresowanie radykalnie wzrosło. Samo założenie nowego działu automatycznie nie generuje nowych wątków. Tak więc proponuję powrócić do tematu, gdy "problem" się nasili.hydro pisze:Długo mnie tu nie było ale myślę, że to poroniony pomysł Takie rzeczy to na FT, a jak już ma ktoś jakieś doświadczenie to cięzko mu się nim podzielić, bo zazwyczaj jest zajęty robieniem zdjęć lub odbitek albo został wywalony z forum, bo używa moccnych słów. Natomiast świetnym działem będzie DIAPOZYTYW, czy tam E6 domowym sposobem.
O jakości tak wspaniałego materiału jakim są slajdy decyduje ich dobra obróbka. Niestety laby przestają już to robić i wcale im się nie dziwię. Skoro mówią w kółko klientom, że za rok dwa kończą ze slajdem, to klient szuka czegoś co będzie miało wsparcie. bo gdyby słyszał ciągle, że zawodowcy i prywatni też dalej robią na slajdach to pewnie też by klientów nie ubywało. no ale trzeba będzie samemu jak i slajd tak i kolor w domu.
szto wy na to obywatele?