Zalogowałem się pierwszy raz od niepamiętnych czasów, a tutaj się taki miły wątek pojawił
Przede wszystkim chciałem podziękować za wszelkie miłe słowa kierowane pod adresem moderatorów, jest mi, jako jednemu z członków tej grupy niezmiernie miło
Odpłacę się pięknym za nadobne i napiszę, że za czasów, gdy zdażało mi się logować kilka razy dziennie (stąd te setki godzin) rzadko kiedy korzystałem ze swoich uprawnień, bo po prostu nie było takiej potrzeby. Oczywiście świadczy to jak najlepiej o użytkownikach tego zacnego forum.
Co do mojej nieobecności to już spieszę z wyjaśnieniami: studia inżynierskie to niestety nie bajka i pożerają znaczną część mojego czasu. Poza tym zmuszony sytuacją przeszedłem całkowicie na cyfrę. Nie czarujmy się: lepiej zrobić 10 zdjęć w miesiącu cyfrą niż żadnego analogiem. Pozbyłem się znacznej części swojego sprzętu, poza nielicznymi wyjątkami, np. moim ukochanym Zenitem 12XP który wprowadził mnie w świat ciemni. Świat poszedł do przodu, ale wiedza wyniesiona z czasów analoga (wciąż bardzo przydatna) i sentyment pozostał
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!