Jeśli chce się coś wiedzieć więcej i lubi czytać "z papierui" to warto - nie ma w nich żadnej wiedzy tajemnej której by nie można znaleźć na tym forum , ale to bardzo fajna lektura.
Białym krukiem bym tego nie nazwał - raczej klasyką.
Klasyka tym si rozni od bialych krukow, ze mozna ja kupic. Biale kruki sa trudno dostepne wiec to raczej bialy kruk niz klasyka. Faktycznie mozna sleczec przed pecetem ale mi zdecydowanie milej jest saczyc kawe i czytac czytac czytac. :)
Henry pisze:Jeśli chce się coś wiedzieć więcej i lubi czytać "z papierui" to warto - nie ma w nich żadnej wiedzy tajemnej której by nie można znaleźć na tym forum , ale to bardzo fajna lektura.
Henry, jak by każdy przeczytał choć co drugą strone z tych podstawowych książek to nie było by na tym Forum tyle wiedzy która często świadczy o podstawowym braku wiedzy.
Dyskusje o filmach, wywoływaniu i czasach miały by inną postać.
slawoj pisze:Gdyby były po Polsku - to bym kupił.
To jest dopiero patriotyzm. Jeszcze jednym warunkiem powinna byc przedmowa lub słowo wstępne autorstwa któregos z jaśnie panujących nad Wisłą.
suchar pisze:Jakie tam białe kruki, "The Camera", "The Negative" i "The Print" można bez problemu kupić właśnie na Amazonie. Wiem, bo kolega tak zrobił.
można tam kupować ale nie każdy tak robi o ile nie większość. Ta większość to wchodzi właśnie do księgarni a tam takich pozycji jak na lekarstwo.
Księgarnia Traffic mieści się przy Brackiej 25 (blisko Kruczej). Kupuję od nich przez Internet, bardzo ładnie wszystko działa i wysyłają na czas albo szybciej.
Jak jestem w Warszawie to sporo czasu i kasy w Traffic zostawiam.