Kodak endura

Ciemnia fotograficzna - Wszystko o własnoręcznych doświadczeniach z wykonywaniem powiększeń

Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy

Awatar użytkownika
The way I am
-#
Kontakt:

Kodak endura

Post autor: The way I am »

pelovsky pisze:
The way I am pisze: 06 mar 2019, 06:13 Czy strona ephoto posiada jakiś formularz kontaktowy?
nie mam pojęcia. Ja kontaktowałem się z kszczap@euroland.pl (Krzysztof Szczap) albo ds@euroland.pl (dział sprzedaży)
Już mam kontakt, jest okay.. Przystępuje do zamówienia :)

Dzięki,

Dzieki,

-----------------------------------------------------------------------------------
www.myphotoart.org
Awatar użytkownika
The way I am
-#
Kontakt:

Kodak endura

Niestety nie mogą wysłać za granicę. Muszę poszukać innego sklepu.

Dzięki,

Dzieki,

-----------------------------------------------------------------------------------
www.myphotoart.org
Awatar użytkownika
The way I am
-#
Kontakt:

Kodak endura

pelovsky pisze: 03 mar 2019, 11:13 Jeśli w kuwetach albo roller transport, to np. Kodak RA-RT (z mojego rozeznania dostępny np. w ephoto.pl) lub dowolny inny wywoływacz wieloskładnikowy do niskiego przerobu. Chyba, że planujesz masowe wywoływanie (po kilkaset lub kilka tysięcy dziennie w trybie ciągłym). Blix dowolny najtańszy, jaki znajdziesz. Nie tak dawno pisałem tu na forum swoje spostrzeżenia na ten temat, spróbuj poszukać.

Nie wiesz może, czy są te produkty dostępne w proszku do rozcieczania?
Dzieki,

www.myphotoart.org
Awatar użytkownika
pelovsky
-#

Kodak endura

Post autor: pelovsky »

Nigdy nie widziałem chemii do ra4 w proszku. Myślę że w każdym kraju znajdziesz lokalnego dystrybutora chemii Kodaka albo Fuji, tylko musisz poszukać
Awatar użytkownika
The way I am
-#
Kontakt:

Kodak endura

pelovsky pisze: 21 kwie 2019, 10:04 Nigdy nie widziałem chemii do ra4 w proszku. Myślę że w każdym kraju znajdziesz lokalnego dystrybutora chemii Kodaka albo Fuji, tylko musisz poszukać
Gwarantuje tobie że nie ma. Dziwne ale prawdziwe.
Dzieki,

www.myphotoart.org
ODPOWIEDZ