Kalendarz KOREX 2013
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
- matti_1989
- -#
- Kontakt:
Kalendarz KOREX 2013
Temat z dużym wyprzedzeniem, ale lepiej podyskutować szybciej niż za późno.
Do rzeczy.
Wpadłem na pewien pomysł. Co powiecie żeby korexowy kalendarz na przyszły rok zawierał prawdziwe "powiększalnikowe" odbitki. Wydruk i format tak jak tegorocznej edycji ale zdjęcia zamiast nadrukowane to umieszczone odbitki (np. włożone rogi zdjęcia w nacięcia w kartce kalendarza).
Ograniczeniem była by na pewno ilość kalendarzy ale myślę ,że jak znalazłoby się 12 chętnych na każdy miesiąc to po 15-20 odbitek dany uczestnik by zrobił - w końcu byłoby to kopiowanie tego samego zdjęcia.
Tak spoglądam na kalendarz koreksu 2012 format a3 i wymierzyłem, że odbitki o formacie 18cm na krótszym boku byłby ok.
Do rzeczy.
Wpadłem na pewien pomysł. Co powiecie żeby korexowy kalendarz na przyszły rok zawierał prawdziwe "powiększalnikowe" odbitki. Wydruk i format tak jak tegorocznej edycji ale zdjęcia zamiast nadrukowane to umieszczone odbitki (np. włożone rogi zdjęcia w nacięcia w kartce kalendarza).
Ograniczeniem była by na pewno ilość kalendarzy ale myślę ,że jak znalazłoby się 12 chętnych na każdy miesiąc to po 15-20 odbitek dany uczestnik by zrobił - w końcu byłoby to kopiowanie tego samego zdjęcia.
Tak spoglądam na kalendarz koreksu 2012 format a3 i wymierzyłem, że odbitki o formacie 18cm na krótszym boku byłby ok.
Kiedyś to zrobiłem dla rodziny. Efekt jest fajny. Odbitki przyklejone były do czarnego kartony i potem można było je powiesić niezależnie od kalendarza.
Ja bym się do akcji nie pisał z braku czasu, ale pomysł dobry... A na podstawie comiesięcznej wymiany zdjęć łatwo będzie znaleźć "czarne owce" co zawalają terminy ;)
Pozdrawiam!
Ja bym się do akcji nie pisał z braku czasu, ale pomysł dobry... A na podstawie comiesięcznej wymiany zdjęć łatwo będzie znaleźć "czarne owce" co zawalają terminy ;)
Pozdrawiam!
to jest niezbyt mądre, ale w samym założeniu mądre.
jeśli chętni do wzięcia udziału w przedsięwzięciu sprężaliby się tak, jak przy wymianach miesięcznych, to całość uda się skompletować na lipiec, ale 2014 roku. HA, HA, HA!
jeśli chętni do wzięcia udziału w przedsięwzięciu sprężaliby się tak, jak przy wymianach miesięcznych, to całość uda się skompletować na lipiec, ale 2014 roku. HA, HA, HA!
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
- morotegari
- -#
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
Przepraszam - nawaliłem... przez ostatnie tygodnie mialem naprawde duzo na glowie...
Ale mam propozycję - pewnie nie uda się już zebrać wszystkich i przygotować 12 stronicowego - ale jeśli ktoś by reflektował - mogę przygotować 30x45 - podklejony na kartonie - 1 Wasze ulubione zdjęcie w formacie ok 20x30 w poziomie + kalendarium poniżej.
Ktoś byłby zainteresowany? Każdy mógłby liczyć na kalendarz ze swoją ulubioną fotografią 2012 r. ;)
Cena ok 26 zł za kalendarz z przesyłką - HANDMADE - sam je dla Was zrobię ;)
Ale mam propozycję - pewnie nie uda się już zebrać wszystkich i przygotować 12 stronicowego - ale jeśli ktoś by reflektował - mogę przygotować 30x45 - podklejony na kartonie - 1 Wasze ulubione zdjęcie w formacie ok 20x30 w poziomie + kalendarium poniżej.
Ktoś byłby zainteresowany? Każdy mógłby liczyć na kalendarz ze swoją ulubioną fotografią 2012 r. ;)
Cena ok 26 zł za kalendarz z przesyłką - HANDMADE - sam je dla Was zrobię ;)
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna
- morotegari
- -#
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
No to znów mi się dostało....
Ale to jeszcze nie koniec świata! - Mamy trochę czasu :)
DAMY RADĘ !
Kto chętny - proszę szybko słać zdjęcia na maila redakcja@korex.net.pl
- max 2 szt - najlepiej poziom
- rozmiar - im większy tym lepszy :)
- podpis
Wybieramy 12 najlepszych i najszybciej dosłanych fotografii :)
Ale to jeszcze nie koniec świata! - Mamy trochę czasu :)
DAMY RADĘ !
Kto chętny - proszę szybko słać zdjęcia na maila redakcja@korex.net.pl
- max 2 szt - najlepiej poziom
- rozmiar - im większy tym lepszy :)
- podpis
Wybieramy 12 najlepszych i najszybciej dosłanych fotografii :)
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna