obejrzyjcie do końca...
http://www.onet.tv/28962,4451,1,4219757 ... wideo.html
może byśmy coś wymyślili? np jakąś zrzutkę na materiały foto. Adres praktycznie mamy cały
jeden z nas...
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
pisałeś z jakąś konkretną propozycją, czy pytałeś o adres? Jeśli to drugie, to wydaje mi się, że oprócz nr domu mamy wszystkie dane. Kod pocztowy można łatwo znaleźć. W wioskach wszyscy się znają, przesyłka by trafiła na pewno. Chyba, że macie inne propozycje.admin pisze:Wczoraj pisalem w tej sprawie do TVN - niestety jeszcze bez odpowiedzi
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
To nie sztuka zorganizowac skladke, wyslac jakies materialy.
Jaka masz pewnosc ze ktos juz nie wyslal hektolitrów wywoływacza?
Pisałem w sprawie wczesniejszego kontaktu aby rozeznac sprawę z ewentualnymi potrzebami - a dopiero wtedy podejmowac konkretne kroki..
Kilka razy w swoim zyciu napotkalem sytuacje ze ktos miał dobre intencje... a okazalo sie ze zrobił to zupelnie bez planu i zebrane materialy poszy do "kosza".. nie mam zamiaru popelnic takiege bledu ;)
pozdrawiam serdecznie
Jaka masz pewnosc ze ktos juz nie wyslal hektolitrów wywoływacza?
Pisałem w sprawie wczesniejszego kontaktu aby rozeznac sprawę z ewentualnymi potrzebami - a dopiero wtedy podejmowac konkretne kroki..
Kilka razy w swoim zyciu napotkalem sytuacje ze ktos miał dobre intencje... a okazalo sie ze zrobił to zupelnie bez planu i zebrane materialy poszy do "kosza".. nie mam zamiaru popelnic takiege bledu ;)
pozdrawiam serdecznie
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
ODPOWIEDZ DAWIDA:
Temat: Re: Witaj
Data i godzina: dzisiaj 19:17
Hej:) Dzieki za wiadomość fajnie jest miec wsparcie z osobami z mojego kregu zawodowego:) w razie czego sie odezwie dzieki i pozdrawiam gorąco Dawid:))
Temat: Re: Witaj
Data i godzina: dzisiaj 19:17
Hej:) Dzieki za wiadomość fajnie jest miec wsparcie z osobami z mojego kregu zawodowego:) w razie czego sie odezwie dzieki i pozdrawiam gorąco Dawid:))
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna