Jaki to negatyw 120 b/w?
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
- technik219
- -#
Zgoda. Ja mam wersję poprzednią z białą banderolką i logo Foma w kółku.no to mało w życiu widziałeś. wołałem kilka dni temu.
A swoją drogą ciekawe, czemu niektóre firmy tak komplikują życie swoim klientom. Wstydzą się swojej nazwy, czy co? Dziwne co najmniej.
Ostatnio zmieniony 28 lis 2011, 15:15 przez technik219, łącznie zmieniany 1 raz.
wiec jesli spojrzeć na to od tej strony to ok. rozumiem ze początek różni się od końca.weesee pisze:ten sam, tylko na przykładzie powyżej masz początek a na początku tematu koniec. w różne mity ciemniowe wierzycie, a konkrety do Was nie docierają.
niestety moja praktyka jest zbyt mała i filmy które miałem/mam, mają identyczne końce i początki, stąd moje twierdzenie o różności pokazanych papierków
Jest to częsta praktyka. Od razu widać czy film jest naświetlony.Malfas pisze:wiec jesli spojrzeć na to od tej strony to ok. rozumiem ze początek różni się od końca.ten sam, tylko na przykładzie powyżej masz początek a na początku tematu koniec. w różne mity ciemniowe wierzycie, a konkrety do Was nie docierają.
niestety moja praktyka jest zbyt mała i filmy które miałem/mam, mają identyczne końce i początki, stąd moje twierdzenie o różności pokazanych papierków
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez J.A., łącznie zmieniany 1 raz.
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"