Ilford Photo Walk w Krakowie
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
od 24x36 po 18x24 + szkiełko i oko
... porque las tribus condenadas a cien años de soledad ya no tienen una segunda oportunidad en la tierra.
galería -> https://www.flickr.com/photos/4rider <- fsociety -> yelp 2000 -> ∞ homo homini lupus est
galería -> https://www.flickr.com/photos/4rider <- fsociety -> yelp 2000 -> ∞ homo homini lupus est
Tutaj bardziej może się przydać to co przekaże p.Anita
Stadnie pijam kawę, mogę też czasem pstryknąć
Stadnie pijam kawę, mogę też czasem pstryknąć
Ja byłem na 1 edycji w Warszawie.. hmm.. plus jest taki, że za wpisowe dostajesz 2 filmy, aparat 1razowy i wpinki. I to tyle z plusów.
Tak mi się wydawało, że skądś poznaję te wąsy na fotorelacji w W-wy 
Damy znać jak się udało w Krakowie

Damy znać jak się udało w Krakowie
Tak, to moje ;)
Jeśli ktoś nastawia się po prostu na spędzenie miło czasu i poznanie nowych ludzi to nie rozczaruje się za bardzo. Ale jeżeli oczekiwania są w kierunku nauczenia się czegoś nowego to tutaj już było słabo.
Jeśli ktoś nastawia się po prostu na spędzenie miło czasu i poznanie nowych ludzi to nie rozczaruje się za bardzo. Ale jeżeli oczekiwania są w kierunku nauczenia się czegoś nowego to tutaj już było słabo.
Racja. No w 3 godziny ciężko nauczać 12 osób.
Za to jest okazja aby się spotkać. Dwóch, a może już czterech forumowiczów zapisanych.
Za to jest okazja aby się spotkać. Dwóch, a może już czterech forumowiczów zapisanych.
No i było sympatycznie. Świetny wykład p. Anity, cudne wieczorne światło (nie wiem czy epitety nie powinny być zamienione miejscami). Obejrzeliśmy wielkie odbitki z HP5 135 @ 1600. Nodasię!
Na jednym z podwórek Kazimierza trafił się nam charakterystyczny pan ubrany w białe dresy i w kapeluszu. Okazało się, że to zawodowy statysta i nie straszne mu było 11 osób z aparatami.
Na jednym z podwórek Kazimierza trafił się nam charakterystyczny pan ubrany w białe dresy i w kapeluszu. Okazało się, że to zawodowy statysta i nie straszne mu było 11 osób z aparatami.
- The way I am
- -#
- Kontakt:
Super sprawa.. Zazdroszczę, gdyż jestem wielkim fanem Andrzejewskiej. Szkoda że nie mogłem tam byćmrek pisze: ↑27 wrz 2019, 08:03 No i było sympatycznie. Świetny wykład p. Anity, cudne wieczorne światło (nie wiem czy epitety nie powinny być zamienione miejscami). Obejrzeliśmy wielkie odbitki z HP5 135 @ 1600. Nodasię!
Dzieki,
-----------------------------------------------------------------------------------
www.myphotoart.org
-----------------------------------------------------------------------------------
www.myphotoart.org
Też jestem fanem i widziałem odbitkę mojego ulubionego zdjęcia - 

Czyli lepiej niż w Wawie. Zazdro!mrek pisze: ↑27 wrz 2019, 08:03 No i było sympatycznie. Świetny wykład p. Anity, cudne wieczorne światło (nie wiem czy epitety nie powinny być zamienione miejscami). Obejrzeliśmy wielkie odbitki z HP5 135 @ 1600. Nodasię!
Ale pewnie też dostałeś magnes z hasłem
Jestem negatywopozytywny

Następny Photo Walk w Łodzi w przyszłym roku
Jestem negatywopozytywny

Następny Photo Walk w Łodzi w przyszłym roku
Tak! Mam nim przypięte swoje zdjęcie Tatr na lodówce :P A jednorazówka zgubiła mi się gdzieś w domu ^^
pewnie wybiorę się do Łodzi, blisko mam
-
- -# mod
- Kontakt:
Było świetnie! Rodzinnie i sympatycznie.
Trochę nieznajomych stało się znajomymi, Pani Anita zdradziła kilka zaskakujących szczegółów swojego warsztatu, była też zaskoczona niektórymi szczegółami zdradzanymi przez uczestników.
Pani Andrzejewskiej, od wczoraj Anicie, należą się słowa uznania i podziękowania za poświęcony czas; Kolegom (i Koleżance!!) za stworzenie atmosfery!
Trochę nieznajomych stało się znajomymi, Pani Anita zdradziła kilka zaskakujących szczegółów swojego warsztatu, była też zaskoczona niektórymi szczegółami zdradzanymi przez uczestników.
Pani Andrzejewskiej, od wczoraj Anicie, należą się słowa uznania i podziękowania za poświęcony czas; Kolegom (i Koleżance!!) za stworzenie atmosfery!
Zbyszek >>> https://500px.com/zladygin
- The way I am
- -#
- Kontakt:
Jest gdzieś zapis z tego spotkania?
Dzieki,
www.myphotoart.org
www.myphotoart.org