jest więcej takich portali jak digart, ale działają na identycznych zasadach. jedyny znany mi fotoportal gdzie nie ma wazeliny i bicia piany to kolektywni. jedynym minusem jest fakt, że to zamknięty portal, o członkostwie decyduje jego właściciel.Jasiek Matacz pisze:Sam się zastanawiam nad założeniem konta na jakimś polskojęzycznym serwisie, tylko gdzie by uzyskać konstruktywną krytykę i pomocną opinię? Bo chyba jedynym jakkolwiek działającym jest DigArt ale sporo osób się wypowiadało że już dawno się zamienił w małe grupy wsparcia które sobie chwalą pracę nawzajem a resztę besztają...
Gdzie się chwalić, pokazywać, dyskutować?
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
- MiguelAngelo
- -#
- Kontakt:
To akurat plus tego portalu. Wiem co mówię. Nie ma tam niezliczonej ilości zdjęć każdego dnia. Jest powolna kontemplacja.nord pisze: jedyny znany mi fotoportal gdzie nie ma wazeliny i bicia piany to kolektywni. jedynym minusem jest fakt, że to zamknięty portal, o członkostwie decyduje jego właściciel.
Nie byłbym sobą, gdybym nie zaprosił do nas. Zatem zapraszam.
-
- -#
a jakie wymagania trzeba spełnić by się dostać do tej jakże elitarnej grupy?
A może by u nas-na korexie założyć dział gdzie ludzie by zakładali swoje tematy w poddziałach np. portret/akt makro street itp? Ewentualnie jedna sesja=jeden temat. Podobnie działa to na pentax.org.pl i chyba zamysł jest ok. Tym bardziej że zdjęcia zamieszczane na zewnętrznym serwerze nie obciążały by serwera korexu a kilka tematów chyba nie powinno być zbytnim problemem...

A może by u nas-na korexie założyć dział gdzie ludzie by zakładali swoje tematy w poddziałach np. portret/akt makro street itp? Ewentualnie jedna sesja=jeden temat. Podobnie działa to na pentax.org.pl i chyba zamysł jest ok. Tym bardziej że zdjęcia zamieszczane na zewnętrznym serwerze nie obciążały by serwera korexu a kilka tematów chyba nie powinno być zbytnim problemem...