Witam,
chciałem kupić fitry do fotografii czarnobiałej w rozmiarze 39 mm do mojego Ultrona a bc moze w przyszlosci posluza tez summicronowi, ale okazuje się to kosmicznie trudne. Czy ktos z Was wie gdzie w Polsce można takie dostac? Jedynie co widze to filtry firmy B+W, ale ich cena jest troche odpychajaca...
Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc.
Michał
filtry do fotografii BW o średnicy 39 mm. Gdzie?
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
-
- -#
Re: filtry do fotografii BW o średnicy 39 mm. Gdzie?
jak byś miał redukcję z 39 na 49 to ja mam trochę filtrów do sprzedaniaMikeP pisze:Witam,
chciałem kupić fitry do fotografii czarnobiałej w rozmiarze 39 mm do mojego Ultrona a bc moze w przyszlosci posluza tez summicronowi, ale okazuje się to kosmicznie trudne. Czy ktos z Was wie gdzie w Polsce można takie dostac? Jedynie co widze to filtry firmy B+W, ale ich cena jest troche odpychajaca...
Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc.
Michał
tylko dobrze by było jak byś napisał co cię konkretnie interesuje , bo ma też spoty .
np czerwony z otworem w środku
czyli w osi obiektywy nic się nie dzieje a po obwodzie działa jak czerwony
Ostatnio zmieniony 12 sty 2011, 19:16 przez junkers_ju-87, łącznie zmieniany 1 raz.
ju_87
Re: filtry do fotografii BW o średnicy 39 mm. Gdzie?
Wysłałem PW. Jeżeli nie doszła - proszę o kontakt.MikeP pisze:Witam,
chciałem kupić fitry do fotografii czarnobiałej w rozmiarze 39 mm do mojego Ultrona a bc moze w przyszlosci posluza tez summicronowi, ale okazuje się to kosmicznie trudne.
Michał
Albo najlepiej wyślij mi PW z adresem, to Ci podeślę ten filtr w przyszłym tygodniu.
Ostatnio zmieniony 15 sty 2011, 00:03 przez skytruck, łącznie zmieniany 1 raz.