Elicon 35C
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
-
- -#
Elicon 35C
Wpadł mi dzisiaj w ręce Elicon 35C. Szukam instrukcji do niego. Ma ktoś może papierową/pdf lub coś, albo linkę do ów instrukcji ? Google narazie nie chce podać, ale wezmę go pod szpic, lampą w oczy i będzie się dokladniej spowiadał. Może wyda gdzie skrywa się instrukcja... Druga rzecz. Miał ktoś do czynienia z Eliconem 35C ? Jak się sprawuje, słabe i mocne strony, co się lubi psuć i na co zwrócić uwagę ?
faktycznie skromne informacje o nim. wybierasz się dziś na Noc Muzeów? w Etno mają pokazywać jak parzyć czaj o 20 godzinie. tymczasem, na Rynku będą stare samochody.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
-
- -#
miałem dwa Elicony. najsłabsza ich strona to fakt, że bez względu na to, czy zamierzasz uzywac lampy czy nie to kondensator i tak sie ładuje skutkiem czego baterie pozostawione w aparacie wystarczaja max na jedną rolkę (przynajamniej ja tak miałem) poza tym sprzecik niczego sobie, doskonale pracuje pod swiatlo, nieskonczonosc lapie za 5 metrem wiec nadaje sie do street. aha, co najwazniejsze - sam mierzy swiatlo wiec na miescie wielki plus :] udanej pracy
- rafalartur
- -#
-
- -#
U mnie tak nie ma, chyba że "wystawię" lampę do używania, to jest ciągle naładowana i pewnie będzie się podładowywała. Bez tego baterie same nie padają, na szczęście [;chromonikiel pisze:miałem dwa Elicony. najsłabsza ich strona to fakt, że bez względu na to, czy zamierzasz uzywac lampy czy nie to kondensator i tak sie ładuje skutkiem czego baterie pozostawione w aparacie wystarczaja max na jedną rolkę (przynajamniej ja tak miałem)