Zdrastwój.
Czy jest ktoś z braci Analogowej tego pięknego miasta Kraków na forum ??
Będę tam w piątek bo chce kupić chemie i ewentualnie klisze... tylko niezbyt znam to miasto ( głównie okolice rynku jako tako).
Pomógł by kto?
Pozdrawiam
Czy jest ktosz Krakowa ?
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
Nie bedzie mnie w Krakowie ale dziś Cię mogę naprowadzić na jakieś sklepy jak będziesz chciał ;) Napisz tylko czym pojedziesz (tzn czy busem przez Alwernie, czy jestes zmotoryzowany)
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna
Ja co prawda już nie mieszkam w Kraku ale nadal pracuję - generalnie nienajgorzej znam topografię. Nie będę się wcinał adminowi jako, że pierwszy się zaoferował, jeżeli oczywiście post będzie tego wymagał - mogę ewentualnie uzupełnić.
Pozwolę sobie tylko na małą dygresję: moim zdaniem nie warto kupować w sklepach - no chyba że kilka negatywów ale większe zakupy od strony finansowej warto robić w sieci tym bardziej, że zaopatrzenie w sklepach często jest mizerne.
Pozwolę sobie tylko na małą dygresję: moim zdaniem nie warto kupować w sklepach - no chyba że kilka negatywów ale większe zakupy od strony finansowej warto robić w sieci tym bardziej, że zaopatrzenie w sklepach często jest mizerne.