Witam.
Wie ktoś może czy giełda w stodole jeszcze się będzie odbywać?

Co z giełdą w stodole?
Moderatorzy: rbit9n, Michał Kowalski, Jerzy, zladygin
Co z giełdą w stodole?
Najlepiej zasięgnąć języka u źródła: https://www.stodola.pl/kontakt
Co z giełdą w stodole?
Ma być 27 czerwca podobno

Co z giełdą w stodole?
Byłem w Stodole na giełdzie jakieś dwa lata temu po dłuższej nieobecności. To co zobaczyłem było dla mnie szokiem i sprawiło mi wielki smutek. Mieszkam zaraz obok i pamiętam giełdę jak kiedyś wyglądała za czasów jej świetności. Dzikie tłumy i kolejka aby wejść do środka. W środku wszystkie możliwe miejsca wykorzystane przez sprzedających. Obrazek, który zapamiętam do końca życia to stanowisko zaraz po lewej stronie przy wejściu po skosie. "tony" obiektywów M42, PSIX i innych obsługiwanych przed zwójkę sprzedawców. Mężczyznę oraz kobietę o miłej dla oka urodzie   Niestety los giełdy jest przesądzony, obecny stan to agonia. Los podobny do Warszawskiej Giełdy Komputerowej. Internet zrobił swoje
 Niestety los giełdy jest przesądzony, obecny stan to agonia. Los podobny do Warszawskiej Giełdy Komputerowej. Internet zrobił swoje   A szkoda bo mam dużo wspomnień i z jednej i drugiej giełdy. Miało to swój urok i klimat.
 A szkoda bo mam dużo wspomnień i z jednej i drugiej giełdy. Miało to swój urok i klimat.

Niestety los giełdy jest przesądzony, obecny stan to agonia. Los podobny do Warszawskiej Giełdy Komputerowej. Internet zrobił swoje
 Niestety los giełdy jest przesądzony, obecny stan to agonia. Los podobny do Warszawskiej Giełdy Komputerowej. Internet zrobił swoje   A szkoda bo mam dużo wspomnień i z jednej i drugiej giełdy. Miało to swój urok i klimat.
 A szkoda bo mam dużo wspomnień i z jednej i drugiej giełdy. Miało to swój urok i klimat.Instagram
Hasselblad: 500C/M, 553ELX, XPAN
Durst: M70, M805, L1200 z Heiland LED i Splitgrade system

Hasselblad: 500C/M, 553ELX, XPAN
Durst: M70, M805, L1200 z Heiland LED i Splitgrade system