Hej!
Czy ktos moze polecic jakas ciemnie do wynajecia w Krakowie? Wiem ze jest jedna w Podgorskim Domu Fotografii (i wyglada bardzo fajnie) i druga w AF, ale moze jest tez cos tanszego? :)
Dzieki!
Pozdrawiam,
Przemek
Ciemnia w Krakowie?
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
No i byłem! Ogólnie - miejsce baaaaardzo fajne i super-sympatyczny zespół. Sprzęt do powiększnia raczej topowy (Focomat, Durst M805), miejsce dość wygodnie i ergonomicznie zorganizowane (przynajmniej wedle mojej oceny). W każdym razie - pracowało się bardzo przyjemnie! Szkoda tylko że aż 35 PLN/h, bo czas tam szybko leci... :)
Re: Ciemnia w Krakowie?
Podepnę się do tematu.
Parę lat temu zamawiałem w Krakowie odbitki cz-b w profesjonalnej ciemni na Wrocławskiej. Nie mogę odszukać kontaktu. Istnieją jeszcze?
Parę lat temu zamawiałem w Krakowie odbitki cz-b w profesjonalnej ciemni na Wrocławskiej. Nie mogę odszukać kontaktu. Istnieją jeszcze?
od 24x36 po 18x24 + szkiełko i oko
- Doctor Who
- -#
Pracuję przy Wrocławskiej od roku i nie zauważyłem śladów takiej działalności. Także możliwe że ich już nie ma, choć jutro pójdę i się rozejrzę.mrek pisze: Parę lat temu zamawiałem w Krakowie odbitki cz-b w profesjonalnej ciemni na Wrocławskiej. Nie mogę odszukać kontaktu. Istnieją jeszcze?
"Ten kretyn znowu poleciał gdzieś swoją niebieską budką i ściągnął jakiś szajs, by się nas głupio pytać." ~typowy użytkownik korexu
Jakieś 4 lata temu. Okolica Wrocławskiej, KFAPu (?), budynek fabryczny, szerokie klatki schodowe, korytarze fabryczne, w nich ciemnia. Mieli nawet powiększalnik poziomy do dużych powiększeń. Tyle pamiętam. Maila nie odnalazłem. Nie mówcie, że mi się to śniło ;)Doctor Who pisze:Pracuję przy Wrocławskiej od roku i nie zauważyłem śladów takiej działalności. Także możliwe że ich już nie ma, choć jutro pójdę i się rozejrzę.mrek pisze: Parę lat temu zamawiałem w Krakowie odbitki cz-b w profesjonalnej ciemni na Wrocławskiej. Nie mogę odszukać kontaktu. Istnieją jeszcze?
O! Jest odbitka na barycie.
To jednak na Lubelskiej było, nie na Wrocławskiej.
od 24x36 po 18x24 + szkiełko i oko