Dziś przeglądałem ofrtę najbardziej popularnych e-sklepów i widzę, że w żadnym nie ma już negatywu Legacy Pro 100, zostały tylko 400. A boli mnie, jak mam przepłacać za Acrosa 100 o 7 zł, skoro mogę dać 11-12 zł Podobnie z Microdolem-X na 1 litr - już nie mają, mają jedynie na galon i to tylko małą ilość. Przydałaby sie lista sklepów według mnie.
nord, to jest Baza fotograficznych sklepów internetowych,
a nie Baza POLECANYCH fotograficznych sklepów internetowych
wrzuciłem jako "ciekawostkie zawodowe", wraz z cichą nadzieją, że może inne duże sklepy internetowe poszerzą działalność o sprzedaż sprzętu analogowego
"Najlepszy aparat to ten, z którego korzystasz" Nick Kelsh
garreth pisze:nord, to jest Baza fotograficznych sklepów internetowych,
a nie Baza POLECANYCH fotograficznych sklepów internetowych
wrzuciłem jako "ciekawostkie zawodowe", wraz z cichą nadzieją, że może inne duże sklepy internetowe poszerzą działalność o sprzedaż sprzętu analogowego
przez chwilę myślałem że masz jakieś udziały w tym jakże drogim mojemu portfelowi przedsięwzięciu .. :
Jak nazywał się ten sklep (zdaje się niemiecki) gdzie można było kupić różne akcesoria do prezentacji i oprawy fotografii? Były tam różne pudełka, klasery do przechowywania filmów i odbitek, segregatory kleje taśmy i wszystko z atestem PAT. O ile pamięć mnie nie myli, nazwa zaczynała się na literę "M". Kojarzy mi się monochrome, ale to nieco utrudnia wyszukiwanie w googlu, a pewnie ktoś z Was pamięta :)
Będę wdzięczny za odpowiedź.
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 17 lis 2013, 18:08 przez ou!, łącznie zmieniany 1 raz.
Właśnie nie ten, Chyba, że zmienili layout. Bardzo dawno nie byłem na tamtej stronie. Wtedy miała białą-szarą szatę graficzną i była wyłącznie po niemiecku. Niestety więcej nie pamiętam... :(
Ale i tak dzięki za odzew! Może ktoś jeszcze coś pamięta ?:)