AKTUALIZACJA FORUM
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
AKTUALIZACJA FORUM
Witajcie - w najbliższych dniach planowana jest aktualizacja skryptu forum, co zapewni bezpieczeństwo, szybkość i wygodę.
Z góry przepraszam za ewentualne niedogodności i przerwy w działaniu.
Postaramy się to ogarnąć szybko i bezboleśnie.
W razie problemów z działaniem, bede wdzieczny za zgloszenia problemów bezposrednio do mnie.
Z góry przepraszam za ewentualne niedogodności i przerwy w działaniu.
Postaramy się to ogarnąć szybko i bezboleśnie.
W razie problemów z działaniem, bede wdzieczny za zgloszenia problemów bezposrednio do mnie.
AKTUALIZACJA FORUM
Szybciej chyba jest. No i w końcu na iPadzie safari nie piłuje gęby, że strona niebezpieczna.
AKTUALIZACJA FORUM
Ale na liście nieprzeczytanych postów kliknięcie w tytuł wątku nie przenosi od razu do pierwszego nieprzeczytanego wpisu…
AKTUALIZACJA FORUM
Właśnie miałem o tym pisać. Kiedyś już tak było, po przenosinach ze starego silnika i Michał szybciutko to naprawił.
AKTUALIZACJA FORUM
Do mnie przestały przychodzić powiadomienia mailowe o odpowiedzi w temacie, w którym pisałem. Po zalogowaniu wyświetla się "dzwonek" z informacją o tym, że ktoś napisał, ale maile nie przychodzą.
AKTUALIZACJA FORUM
bakulik, ale jak klikniesz w ikonkę obok tytułu wątku (po lewej), to przenosi do pierwszego nieprzeczytanego.
AKTUALIZACJA FORUM
Tak samo nie przychodzą maile z informacją o nowej wiadomości prywatnej.
A na komórce nie widzę ikonek „cytuj”, „zgłoś” itd. przy postach, chociaż one tam są, bo można ich dotknąć „na czuja” i działają.
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
AKTUALIZACJA FORUM
Poczta powinna już działać - jeśli chodzi o brakujące ikony - jest to pewnie problem z cache - proszę wyczyscic cache przegladarki i powinno byc ok :)
AKTUALIZACJA FORUM
A klikanie w link? Zrobisz to? Bo na tablecie używam wersji komputerowej, a nie mobilnej i trafienie palcem w tą ikonkę jest jakby to oględnie powiedzieć? Trudne? 

- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
AKTUALIZACJA FORUM
Będzie - będzie
AKTUALIZACJA FORUM
Ikonki już widać, klikanie w link też przenosi w odpowiednie miejsce. Ale powiadomienia mailowe nadal nie dochodzą…
AKTUALIZACJA FORUM
No i maile już docierają, więc jak na razie wszystko działa. 
Aha – wciąż nie widać podpisów pod postami, przed aktualizacją też ich nie było…

Aha – wciąż nie widać podpisów pod postami, przed aktualizacją też ich nie było…
AKTUALIZACJA FORUM
Cała aktualizacja przyniosła wiele dobrych zmian. Wiele drobiazgów, które nie działały jak należy w poprzedniej wersji. Teraz działa.
Dzięki i Brawo Michale.
Dzięki i Brawo Michale.
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
AKTUALIZACJA FORUM
Dzięki wielkie - głównie to dzięki Wam - bo były potrzebne środki zarówno na utrzymanie i na aktualizację - aby wszystko działało sprawnie i bezpiecznie.
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna
AKTUALIZACJA FORUM
Po aktualizacji nie mogę znaleźć na stronie z Nieprzeczytanymi przycisku "otwórz wszystkie w nowych oknach", a bardzo go lubiłem
.