Akcja "Odbitka pod choinkę"
Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, zladygin, Michał Kowalski
Po zebraniu potwierdzeń wyszło mi , że nadal twardo przy uczestnictwie obstają:
Korex
2. Arnold
3. Anzelm
Pentax
4. costa
5. dzerry
6. Sebostek
7. Pioter
8. guerilla
Aparaty Tradycyjne
12. yoonson
14. radekone
15. Pietrek
16. AnnaP
18. tomo72
19 Leszeg
Fikumiku oczywiście też męczy się z gumami.
Jeśli nie zauważyłem czyjegoś potwierdzenia , to poproszę o szybką wiadomość.
Ponadto dwie osoby , nieobecne na liście z 15 września, chcą się dołączyć – czy wobec takiej redukcji listy damy radę i ich przygarniemy?
Proszę o info w dniu dzisiejszym.
Mikołaj
Korex
2. Arnold
3. Anzelm
Pentax
4. costa
5. dzerry
6. Sebostek
7. Pioter
8. guerilla
Aparaty Tradycyjne
12. yoonson
14. radekone
15. Pietrek
16. AnnaP
18. tomo72
19 Leszeg
Fikumiku oczywiście też męczy się z gumami.
Jeśli nie zauważyłem czyjegoś potwierdzenia , to poproszę o szybką wiadomość.
Ponadto dwie osoby , nieobecne na liście z 15 września, chcą się dołączyć – czy wobec takiej redukcji listy damy radę i ich przygarniemy?
Proszę o info w dniu dzisiejszym.
Mikołaj
Przepraszam ze kilkudniowe milczenie, ale byłem zabsorbowany nieco innymi sprawami. Wypadł nam radekone . Szkoda. Tuż po 15 września deklarowały się trzy osoby – rybka, podolsky i viper1886. Jak wynikało z komentarzy dzerry jest za podłączeniem nowych , inni milczą więc im chyba jest za przeroszeniem „rybka”. Wpisałem kolegów na listę. Dzięki temu jest nas 15 sztuk. Każdy robi po 14 odbitek.
Kto chce dodatkowo gumę robi o jedna odbitkę więcej – niech teraz zdeklaruje by Fikumiku wiedział ile ma gum ostatecznie przygotować.
Przypomina listę
Korex
1. Arnold
2. Anzelm
3. rybka
4. viper1886
5. podolsky
Pentax
6. costa
7. dzerry
8. Sebostek
9. Pioter
10. guerilla
Aparaty Tradycyjne
11. yoonson
12. Pietrek
13. AnnaP
14. tomo72
15. Leszeg
Czas włączyć odliczanie cieniowego zegara ! Czekam na odbitki do końca listopada.
Co do kosztów przesyłek, to sprawdzę i podam ile będzie orientacyjnie kosztowała przesyłka , za taką kwotę wrzucicie znaczki. Szary papier do pakowanie – od Mikołaja gratis.
Mikołaj
Kto chce dodatkowo gumę robi o jedna odbitkę więcej – niech teraz zdeklaruje by Fikumiku wiedział ile ma gum ostatecznie przygotować.
Przypomina listę
Korex
1. Arnold
2. Anzelm
3. rybka
4. viper1886
5. podolsky
Pentax
6. costa
7. dzerry
8. Sebostek
9. Pioter
10. guerilla
Aparaty Tradycyjne
11. yoonson
12. Pietrek
13. AnnaP
14. tomo72
15. Leszeg
Czas włączyć odliczanie cieniowego zegara ! Czekam na odbitki do końca listopada.
Co do kosztów przesyłek, to sprawdzę i podam ile będzie orientacyjnie kosztowała przesyłka , za taką kwotę wrzucicie znaczki. Szary papier do pakowanie – od Mikołaja gratis.
Mikołaj