Witam.
Za kilka dni odbedzie sie juz 17 aukcja fotografii organizowana przez Fotografie Kolekcjonerska.
Jutro o 19.00 na ul. Mysiej w Wawie jest wernisaz i otwarcie ekspozycji.
http://fotografiakolekcjonerska.pl/wydarzenia?id=10939
Pozdro
JW
17 edycja Fotografii Kolekcjonerskiej w Warszawie
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
jerzywierzbicki.com
Kurde niezła incepcja
Dziś niedziela, 1 dzien temu napisane "za kilka dni" i "jutro" a na stronie informmacja, że wernisaż w sobotę;)
Słyszałem newsa parę tygodni temu w radiu i kurczę zapomniałem:/
Dziś niedziela, 1 dzien temu napisane "za kilka dni" i "jutro" a na stronie informmacja, że wernisaż w sobotę;)
Słyszałem newsa parę tygodni temu w radiu i kurczę zapomniałem:/
FK dziala juz od lat. Wiec informacja o ich dzialalnosci jest, a przynajmniej powinna byc w srodowisku powszechnie znana.
A ze i tak 95% tzw. artystow fotografow nie interesuje sie inna tworczoscia niz ich wlasna to uznalem ze info o wernisazu na jeden dzien przed impreza wystarczy. I tak przybyliby tylko ludzie z Wawy i okolic.
A ze i tak 95% tzw. artystow fotografow nie interesuje sie inna tworczoscia niz ich wlasna to uznalem ze info o wernisazu na jeden dzien przed impreza wystarczy. I tak przybyliby tylko ludzie z Wawy i okolic.

jerzywierzbicki.com
Szkoda bo przeoczyłem:)
W każdym razie i tak warto wpaść bo na koniec można sobie prezent mikołajkowy sprawić
W każdym razie i tak warto wpaść bo na koniec można sobie prezent mikołajkowy sprawić
taharii, Obawiam sie, ze niestety niewielu stac na te zabawe. Nie pisze o Tobier oczywiscie wiec sie nie obraz :). Chodzi mi o to, ze w artykule jaki czytalem, podana byla cena okolo 10k PLN za jedno zdjecie. Daleko poza moimi mozliwosciami ale takze jak pamietam to zdjecie bylo daleko poza moim poziomem abstrakcji. Nie to, ze slabe/zle bo nie umiem ocenic artystycznej strony ale mi sie nie podobalo.
e tam, w radio24 mówili o tej wystawie kilka dni wcześniej. trzeba zatem adekwatnego radia słuchać.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Nie wszędzie owo radio nadaje. Np w BB nie ma.
M7 + 4,5/50 + 4/80 + 4,5/150
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"
"Mędrzec uczy się nawet od głupca, głupiec nie uczy się wcale"