Styki/gniazdo synchronizacyjne pod korpusem Bronici SQ

Aparaty tradycyjne - Informacje i problemy z Waszym sprzętem. Bez względu na format - zapraszamy

Moderatorzy: rbit9n, Michał Kowalski, slawoj, Jerzy

rysiek1996
-#
Posty: 79
Rejestracja: 22 paź 2016, 18:58
Płeć: Nieokreślona

Styki/gniazdo synchronizacyjne pod korpusem Bronici SQ

Postautor: rysiek1996 » 08 mar 2018, 13:04

Jak w temacie. Jak z nich kożystać i do czego służą?

Awatar użytkownika
Henry
-#
Posty: 835
Rejestracja: 24 sty 2008, 19:00
Lokalizacja: Olsztyn
Płeć: Mężczyzna

Styki/gniazdo synchronizacyjne pod korpusem Bronici SQ

Postautor: Henry » 08 mar 2018, 15:17

Do gripa - na nim jest stopka na lampę.

Awatar użytkownika
rbit9n
-# mod
Posty: 4018
Rejestracja: 07 mar 2007, 21:18
Lokalizacja: Rzeszów
Płeć: Mężczyzna
Kontaktowanie:

Styki/gniazdo synchronizacyjne pod korpusem Bronici SQ

Postautor: rbit9n » 08 mar 2018, 21:23


rysiek1996
-#
Posty: 79
Rejestracja: 22 paź 2016, 18:58
Płeć: Nieokreślona

Styki/gniazdo synchronizacyjne pod korpusem Bronici SQ

Postautor: rysiek1996 » 08 mar 2018, 23:12

Rozumiem że że te urządzenia są kąpaktybilne z Bronicą SQ, SQ-A, SQ-Ai?

Awatar użytkownika
Henry
-#
Posty: 835
Rejestracja: 24 sty 2008, 19:00
Lokalizacja: Olsztyn
Płeć: Mężczyzna

Styki/gniazdo synchronizacyjne pod korpusem Bronici SQ

Postautor: Henry » 09 mar 2018, 10:04

W mojej SQ-A jest tylko jeden styk i to do lampy. Ewentualny napęd jest tylko przez korbkę.


Wróć do „Aparaty tradycyjne”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość