Strona 1 z 5

Prace techniczne

: 27 sty 2020, 15:44
autor: Michał Kowalski
Witajcie - trwają drobne prace techniczne ze stroną - możliwe są drobne problemy z dostępem przez najbliższe 48h

Prace techniczne

: 29 sty 2020, 18:52
autor: jac123
Cosik nie bangla po tych "drobnych pracach technicznych" ...
Tzn w pracy nie mogę wejść w żaden wątek na Forum (wyświetla się komunikat o jakiejś pętli przekierowań), w domu owszem wszystko gra.
Pamiętajmy - lepsze jest wrogiem dobrego!

Prace techniczne

: 29 sty 2020, 19:51
autor: zladygin
Spróbuj wyczyścić cache przeglądarki. Możliwe też, że serwer w pracy pamięta strony pobierane wcześniej.

Prace techniczne

: 29 sty 2020, 19:52
autor: aka
jac123 pisze:
29 sty 2020, 18:52
Cosik nie bangla po tych "drobnych pracach technicznych" ...
Tzn w pracy nie mogę wejść w żaden wątek na Forum (wyświetla się komunikat o jakiejś pętli przekierowań), w domu owszem wszystko gra.
Pamiętajmy - lepsze jest wrogiem dobrego!
Bo w pracy to się pracuje proszę Pana Szanownego, a nie na forum czy inne XXX ;-)

Prace techniczne

: 29 sty 2020, 20:25
autor: Michał Kowalski
Prace związane były bezpośrednio z domeną - więc raczej to nie to... ale czy ktoś miał również podobne objawy?

Prace techniczne

: 29 sty 2020, 23:00
autor: jac123
aka pisze:
29 sty 2020, 19:52
jac123 pisze:
29 sty 2020, 18:52
Cosik nie bangla po tych "drobnych pracach technicznych" ...
Tzn w pracy nie mogę wejść w żaden wątek na Forum (wyświetla się komunikat o jakiejś pętli przekierowań), w domu owszem wszystko gra.
Pamiętajmy - lepsze jest wrogiem dobrego!
Bo w pracy to się pracuje proszę Pana Szanownego, a nie na forum czy inne XXX ;-)
Proszę Pana, Prezesa rozliczają z wyników, a nie czy wchodzi na te, czy inne strony. :mrgreen:

Prace techniczne

: 29 sty 2020, 23:01
autor: jac123
zladygin pisze:
29 sty 2020, 19:51
Spróbuj wyczyścić cache przeglądarki. Możliwe też, że serwer w pracy pamięta strony pobierane wcześniej.
OK, jutro spróbuję. Ale zawsze działało...
A gdzie ten kesz się czyści (w firefoxie)?

Prace techniczne

: 29 sty 2020, 23:14
autor: aka
jac123 pisze:
29 sty 2020, 23:00
Proszę Pana, Prezesa rozliczają z wyników, a nie czy wchodzi na te, czy inne strony
Znaczy target za niski skoro i wynik, i internety ;-)

Prace techniczne

: 30 sty 2020, 09:00
autor: jac123
Oki doki, udało się. Ciasteczka blokowały.

Prace techniczne

: 30 sty 2020, 09:01
autor: jac123
aka pisze:
29 sty 2020, 23:14
jac123 pisze:
29 sty 2020, 23:00
Proszę Pana, Prezesa rozliczają z wyników, a nie czy wchodzi na te, czy inne strony
Znaczy target za niski skoro i wynik, i internety ;-)
Jak to mówią, to co masz zrobić dzisiaj zrób jutro, będziesz miał dzień wolny. :-D

Prace techniczne

: 30 sty 2020, 09:06
autor: jac123
jac123 pisze:
30 sty 2020, 09:00
Oki doki, udało się. Ciasteczka blokowały.
Jednak nie ciasteczka, za szybko się pochwaliłem.
Problem występuje nadal, jeśli otwieram forum w "Oknie prywatnym".
Tak więc coś tam po stronie Forum nie bangla....

Prace techniczne

: 30 sty 2020, 12:51
autor: Michał Kowalski
Sprawdziłem u siebie na FF , Chrome - normalnie i prywatnie... i wszystko jest ok....

Prace techniczne

: 30 sty 2020, 13:20
autor: jac123
A jak u innych? Ktoś sprawdzał w oknie prywatnym?
Może jeszcze dodam: Win7, Firefox 67.0.4

Prace techniczne

: 30 sty 2020, 15:25
autor: aka
jac123 pisze:
30 sty 2020, 13:20
A jak u innych? Ktoś sprawdzał w oknie prywatnym?
Może jeszcze dodam: Win7, Firefox 67.0.4
Tak samo, system Win7, firefox 72.0.2 i objawy. W chrome (incognito) jest ok.

Prace techniczne

: 30 sty 2020, 15:42
autor: Michał Kowalski
ok a jakies konkrety... blad jest po wejsciu w post? logowanie? :) poszukam