Prace techniczne

Wasze opinie o nowej odsłonie serwisu - czego jest za dużo, czego za mało, co chcielibyście tu znaleźć - to będzie dla nas wskazówka w jaką stronę powinniśmy się rozwijać.

Moderatorzy: rbit9n, Jerzy, Michał Kowalski, slawoj, zladygin

Awatar użytkownika
Michał Kowalski
-#
Posty: 520
Rejestracja: 13 sty 2007, 16:38
Lokalizacja: PL
Płeć:
Kontakt:

Prace techniczne

Post autor: Michał Kowalski » 27 sty 2020, 15:44

Witajcie - trwają drobne prace techniczne ze stroną - możliwe są drobne problemy z dostępem przez najbliższe 48h
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna

Awatar użytkownika
jac123
-#
Posty: 1298
Rejestracja: 11 maja 2008, 20:53
Lokalizacja: Polska
Płeć:

Prace techniczne

Post autor: jac123 » 29 sty 2020, 18:52

Cosik nie bangla po tych "drobnych pracach technicznych" ...
Tzn w pracy nie mogę wejść w żaden wątek na Forum (wyświetla się komunikat o jakiejś pętli przekierowań), w domu owszem wszystko gra.
Pamiętajmy - lepsze jest wrogiem dobrego!

zladygin
-# mod
Posty: 855
Rejestracja: 02 gru 2014, 16:59
Lokalizacja: Zakopane/Jordanów
Płeć:
Kontakt:

Prace techniczne

Post autor: zladygin » 29 sty 2020, 19:51

Spróbuj wyczyścić cache przeglądarki. Możliwe też, że serwer w pracy pamięta strony pobierane wcześniej.

aka
-#
Posty: 1814
Rejestracja: 11 maja 2017, 09:36
Lokalizacja: Warszawa
Płeć:

Prace techniczne

Post autor: aka » 29 sty 2020, 19:52

jac123 pisze:
29 sty 2020, 18:52
Cosik nie bangla po tych "drobnych pracach technicznych" ...
Tzn w pracy nie mogę wejść w żaden wątek na Forum (wyświetla się komunikat o jakiejś pętli przekierowań), w domu owszem wszystko gra.
Pamiętajmy - lepsze jest wrogiem dobrego!
Bo w pracy to się pracuje proszę Pana Szanownego, a nie na forum czy inne XXX ;-)

Awatar użytkownika
Michał Kowalski
-#
Posty: 520
Rejestracja: 13 sty 2007, 16:38
Lokalizacja: PL
Płeć:
Kontakt:

Prace techniczne

Post autor: Michał Kowalski » 29 sty 2020, 20:25

Prace związane były bezpośrednio z domeną - więc raczej to nie to... ale czy ktoś miał również podobne objawy?
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna

Awatar użytkownika
jac123
-#
Posty: 1298
Rejestracja: 11 maja 2008, 20:53
Lokalizacja: Polska
Płeć:

Prace techniczne

Post autor: jac123 » 29 sty 2020, 23:00

aka pisze:
29 sty 2020, 19:52
jac123 pisze:
29 sty 2020, 18:52
Cosik nie bangla po tych "drobnych pracach technicznych" ...
Tzn w pracy nie mogę wejść w żaden wątek na Forum (wyświetla się komunikat o jakiejś pętli przekierowań), w domu owszem wszystko gra.
Pamiętajmy - lepsze jest wrogiem dobrego!
Bo w pracy to się pracuje proszę Pana Szanownego, a nie na forum czy inne XXX ;-)
Proszę Pana, Prezesa rozliczają z wyników, a nie czy wchodzi na te, czy inne strony. :mrgreen:

Awatar użytkownika
jac123
-#
Posty: 1298
Rejestracja: 11 maja 2008, 20:53
Lokalizacja: Polska
Płeć:

Prace techniczne

Post autor: jac123 » 29 sty 2020, 23:01

zladygin pisze:
29 sty 2020, 19:51
Spróbuj wyczyścić cache przeglądarki. Możliwe też, że serwer w pracy pamięta strony pobierane wcześniej.
OK, jutro spróbuję. Ale zawsze działało...
A gdzie ten kesz się czyści (w firefoxie)?

aka
-#
Posty: 1814
Rejestracja: 11 maja 2017, 09:36
Lokalizacja: Warszawa
Płeć:

Prace techniczne

Post autor: aka » 29 sty 2020, 23:14

jac123 pisze:
29 sty 2020, 23:00
Proszę Pana, Prezesa rozliczają z wyników, a nie czy wchodzi na te, czy inne strony
Znaczy target za niski skoro i wynik, i internety ;-)

Awatar użytkownika
jac123
-#
Posty: 1298
Rejestracja: 11 maja 2008, 20:53
Lokalizacja: Polska
Płeć:

Prace techniczne

Post autor: jac123 » 30 sty 2020, 09:00

Oki doki, udało się. Ciasteczka blokowały.

Awatar użytkownika
jac123
-#
Posty: 1298
Rejestracja: 11 maja 2008, 20:53
Lokalizacja: Polska
Płeć:

Prace techniczne

Post autor: jac123 » 30 sty 2020, 09:01

aka pisze:
29 sty 2020, 23:14
jac123 pisze:
29 sty 2020, 23:00
Proszę Pana, Prezesa rozliczają z wyników, a nie czy wchodzi na te, czy inne strony
Znaczy target za niski skoro i wynik, i internety ;-)
Jak to mówią, to co masz zrobić dzisiaj zrób jutro, będziesz miał dzień wolny. :-D

Awatar użytkownika
jac123
-#
Posty: 1298
Rejestracja: 11 maja 2008, 20:53
Lokalizacja: Polska
Płeć:

Prace techniczne

Post autor: jac123 » 30 sty 2020, 09:06

jac123 pisze:
30 sty 2020, 09:00
Oki doki, udało się. Ciasteczka blokowały.
Jednak nie ciasteczka, za szybko się pochwaliłem.
Problem występuje nadal, jeśli otwieram forum w "Oknie prywatnym".
Tak więc coś tam po stronie Forum nie bangla....

Awatar użytkownika
Michał Kowalski
-#
Posty: 520
Rejestracja: 13 sty 2007, 16:38
Lokalizacja: PL
Płeć:
Kontakt:

Prace techniczne

Post autor: Michał Kowalski » 30 sty 2020, 12:51

Sprawdziłem u siebie na FF , Chrome - normalnie i prywatnie... i wszystko jest ok....
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna

Awatar użytkownika
jac123
-#
Posty: 1298
Rejestracja: 11 maja 2008, 20:53
Lokalizacja: Polska
Płeć:

Prace techniczne

Post autor: jac123 » 30 sty 2020, 13:20

A jak u innych? Ktoś sprawdzał w oknie prywatnym?
Może jeszcze dodam: Win7, Firefox 67.0.4

aka
-#
Posty: 1814
Rejestracja: 11 maja 2017, 09:36
Lokalizacja: Warszawa
Płeć:

Prace techniczne

Post autor: aka » 30 sty 2020, 15:25

jac123 pisze:
30 sty 2020, 13:20
A jak u innych? Ktoś sprawdzał w oknie prywatnym?
Może jeszcze dodam: Win7, Firefox 67.0.4
Tak samo, system Win7, firefox 72.0.2 i objawy. W chrome (incognito) jest ok.

Awatar użytkownika
Michał Kowalski
-#
Posty: 520
Rejestracja: 13 sty 2007, 16:38
Lokalizacja: PL
Płeć:
Kontakt:

Prace techniczne

Post autor: Michał Kowalski » 30 sty 2020, 15:42

ok a jakies konkrety... blad jest po wejsciu w post? logowanie? :) poszukam
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna

ODPOWIEDZ